onsdag 12 augusti 2015

Bensinslang 4mm

En bränsleslang är en slang som är tillverkad av plast eller gummi och den används för att flytta bensinen eller bränslet från . Denna slang är smidig att arbeta med och lämpar sig väl till transport av. Förpackningsmått, x x cm. Färdigklippt bensinslang i olika färger.


Köp BENSINSLANG , 4mm x 60cm hos Hobbybutikerna i Stockholm AB, nordens största modell och järnvägs butik.

Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Välj årsmodell för att se om produkten passar din bil. En högkvalitativ bränsleslang tillverkad av Gates i USA. Lägg till i shoppinglistan.


Får ej monteras utanför tank. Bensinslang Hydro´Eco finns i följande dimensioner. Kom in till en av våra 3stationer så hjälper vi dig.

Bränsleslang Tygon för Bensin 7. Kunnig support på telefon och mail. Mångsidig slang avsedd för bränslekretsar, blyad och blyfri bensin samt diesel. Välj mellan en vanlig klassiskt slang i transparent utförande eller en mer färgglad kulör som neonrosa, orange eller blå till styling . Klarar även etanolblandningarna E-1 . Vi tror att du också gillar. High-quality, kink- and abrasion- resistant, transparent blue polyurethane line with exceptional chemical resistanc.


Alle bensinslanger og rør (produkter). Hylsa för mm slang - ProductImage. PVC genomskinlig 3mm 4mm. Vad tror ni om att köpa följande bränsleslang på Hobbex för att bleeda mina.


Avgaspackning 24mm, 4mm tjock. Mitt skjutmått säger att Shimanos slang är 4mm invändigt. PPET KÖP I DAGAR Fri Retur. Leverans: PostNord MyPack. ProFlex bränsleslang 4mm i 6m.

Prova först - Betala sen! Kunder som har köpt denna produkt. Låsring för bensinslang , 8-1 4mm. Slangklämma 16-1 4mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg