onsdag 19 augusti 2015

Vita spirorör

Jag har också för mig att jag sett färdiga vita spiro på något bygge för länge sen. Men om man nu hittar vita rör. Då lär man ju ha vita böjar. Ny på Forumet, just köpt mitt 5e renoveringsobjekt. Inreda och isolera övervåningen med snedtak i detta fall en.


När ni behöver ventilationsrör, spirorör eller spiralrör så hittar ni ett bra utbud här.

Spirorören har ny läng meter. Spiralrören kallas ofta spirorör eftersom den första maskinen för att spiralfalsa rör. Ett flexibelt kanalsystem av stålplåt för ventilation som består av muffar, böjar, övergångar och andra rördelar som kopplas ihop. Raksträckor erfordras för att med angiven noggrann- het erhålla flöden enligt ekvation. Används framförallt vid upphängning av olika typer av rör.


Sidoväggar 2St 3X2M Vita. Det blir ju riktigt fint med avloppsröret svart mot den vita väggen. Rörhållare för vita avlopps-rör.


Avsedda för användning till tvättställ, duschkabin, tvätt- och diskmaskin etc.

Jag tror aldrig jag har sett ett spirorör som är böjt men det finns . Borstarna kan levereras i fem olika färger och med vita eller svarta borststrån. De är detekterbara, autoklaverbara och dessutom ESD-godkända (antistatiska). Vita träfönster i bra skick. Diskbänk, föster, spirorör mm. Takhuv i plåt, spirorör och isolering till köksfläktskanal.


Köksskåp och garderober enl. Hängrännor, svarta och vita i 100mm och 125mm och alla detaljer finns alltid i lager. Vi har även vindskiveplåt och spirorör.


Har du mera gammalt spirorör kanske du skall bygga en dylik till. En typisk villabrand startar i mat som lämnats på spisen, eller som har antänts på annat sätt. Elden klättrar direkt upp längs ventilationen ovanför köksfläkten.


Utv fönsterfoder skyddsmålas vita ggr. Ersätter spirorör mellan golv och tak och behöver inte byggas in eller. Skruv, plugg, vita popnitar och täckbricka för mäthål medföljer.


Det är dessutom lagt i ett spirorör som leder tilluften till eldstaden, dessutom. Strömförsörjningen till fläkten, vdc, vid vita pilen. Vi erbjuder konsulthjälp redan från idén (ibland innan) och projektsupport i alla olika typer av tjänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg