måndag 31 augusti 2015

Badbräda för badkar

Brädan har ett rejält handtag och antihalkmönster på själva sittytan. Klicka här för att se alla våra duschstolar. Praktisk badbräda , som kan sättas tvärs över ett badkar.


Passar till badkar i flera bredder. Själva sätet har en bredd på .

Säker in- och utstigning ur badkaret. Badbräda för montering på badkarets kant. Se vårt urval av hjalpmedel för badrummet på Senior24. Enkel att montera och lätt att ställa in. Badkar Badstolar, duschpallar och badbrädor.


Duschbritsar och skötbord. Till exempel flyttbara badkar. Handicares roterande badkarshandtag är den perfekta lösningen för säker i- och urstigning ur badkar.

Vår badbräda ger också stöd och trygghet till en bruka. Fresh gör det möjligt att göra säkra överflyttningar till badkar och erbjuder även . Snurrbar duschstol för golv eller badkar. Underlätta dina badstunder med en badbräda ! Våra badbrädor är framtagna för äldre och funktionshindrade som önskar kunna sitta ner utan risk för fall. Savanah extra bred badbräda. Swiveling svängbart badkarssäte, brukarvikt.


Fresh är en stabil badbräda med snygg design som underlättar förflyttning till och från badkaret. Den yttre kortsidan är bredda för att ge bästa stabilitet och . Att pröva badbräda kan normalt . Behovskriterier Kan förskrivas till brukare med funktionsnedsättning för att möjliggöra dusch i badkar. Symboler: Förklaring av symbolerna på produkten och i bruksanvisningen. Huvudstöd och bälten ingår som standard.


Blue Wave är en badstol för barn och ungdomar. Benen och fötterna kan röra sig fritt mot badkarsbotten. Stolen passar badkar med en inre bredd av minst och maximalt cm.


Nationella nyckelord - Tariff.

Hon varken kan eller vågar kliva i och ur sitt badkar. Köp detta Benton Slattad badbräda för 559kr. En formgjuten badbräda i ett tåligt plastmaterial.


Stödben beställs separat (mot badkar eller mot golv) Bredd:.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg