torsdag 13 augusti 2015

Ventilgaller rund

Fasta ventilgaller i plast med insektsnät. Stos för anslutning av kanal eller slang med Ø 1mm anslutningar. Ett ventilgaller är en vikig del både när det gäller design och funktion.


Galvaniserat, utanpåliggande galler med ram. Ventil rund ornamenterad 1mm. Ramens diameter är 1mm.

Tallriksventil av aluminium med rund ram. GALLER PS 1MED RUND STOS. Kvadratiskt galler med rund stos Ø1mm och insektsgaller. Kan kombineras med RK-kanaler eller väggenomföringar, samt de flesta komponenter i dimension . Malmbergs Elektriska AB (publ). Enkel justering av luftflödet.


Rund anslutningsstos Ø 1mm. Specifikationer Diameter 1mm Typ. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.

Runt galler med rund stos Ø1mm och insektsnät. Anpassad för fyrkantig kanal. Passar till teleskopkanal. Byggsortiment för dig som jobbar med entreprena byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, . Rosettventil rund rostfri 100mm.


Blockventil rund 1mm, med ventil, galler och rör - vid enklare ventilation. Används som intags– eller avluftsgaller. Med insektsnät av glasfiberarmerad nylon.


Gallret levereras med smådjurssäkert nät. Här hittar du alla ventiler, ventilgaller , till- och frånluftsventiler och allt sånt du. Däcksventil EJEKTOR Rund. Produkttext kommer snart!


TALLRIKSVENTIL ALU 125MM RUND.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg