måndag 3 augusti 2015

Rörbockningsmaskin säljes

Hilger rörbockningsmaskin. Standardsortering, Äldsta, Senaste, Utlöper snart, Alfabetiskt, Alfabetiskt (omvänt) , Billigast, Dyrast, Minst populär, Populärast. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, ej testat av auktionsfirman. Denna rörbockningsmaskin är konstruerad för att böja plattjärn och rör.


Säljes av: vida-XL juni 05:39. Visa på karta (Botkyrka).

Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Rörbockningsmaskin - EMB642. Ercolina rörbockningsmaskin MB42.


Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning: Volkswagen California dag sedan - Blocket. Snabb och effektiv apparat för yrkesanvändning. Nedan kan du söka efter en specifik maskin som finns i vårt lager.


Svarvar, Supportsvarvar, Högprecisionssvarvar, Teach-In . Efter tre år som asylboende vill ägarna sälja och de hoppas att den som tar över gör det till hotell igen.

Fastighetsaffärer, Smålandsstenar . Jag har jobbat i branschen i år och ser en chans att pröva något annat”, säger ägaren Monica Stubé. Det Karlshamnsbaserade automationsföretaget Evomatic har tagit hem ännu en robotorder. Beställare den här gången är vad som beskrivs . Vi har återförsäljare i de flesta länder ! I Gislaved har Cissi och Nico byggt ett härligt hus med fiffiga lösningar och genomtänkta detaljer, allt planerat efter solens riktning. Värnamo Under torsdagen deltar Centerpartiets partiledare Annie Lööf – tillsammans med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och . Ett spårfel orsakade under onsdagen stopp i tågtrafiken mellan Vaggeryd och Nässjö. För en månad sedan fick Christina Strange tvärnita med bilen på en parkering utanför en matvaruaffär i Aneby.


Anledningen var ett barn i . Det tog tio år av renovering innan det gick att flytta in. Anna Wrigstad Östberg och Dan Östberg lät det ta ti och trivs nu bra i sin disponentvilla i . Nam Pham från Nybro som studerat industri-tekniska programmet vid Vilhelm Mobergsgymnasiet var . Vid öppnandet var bröderna Dani och Younan Murad intervjuade och . Ett år efter att anrika Markislagret gått i konkurs har tingsrätten fått in konkursförvaltarens slutredovisning. Av den framgår bland annat att . En tidigare känd restaurang mitt i Nässjö har nu lagts ut till försäljning. Det handlar om lokalerna där tidigare restaurangen Asia Palace drev i .

När Monica läste om stugan som var till salu i Dörja by hände något som hon aldrig varit med om tidigare. Hon blev helt uppslukad av den lilla .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg