onsdag 20 september 2017

Komposterbara latrinsäckar

Biosäck – komposterbara latrinsäckar. Skyddar latrinbehållaren. Våra latrinsäckar till våra olika toalettlösningar. Att använda våra egna latrinsäckar säkerställer god passform. Latrinsäck för det fasta avfallet i en urinseparerande toalettlösning.


Lyft aldrig ur en fylld komposterbar latrinsäck ur behållaren utan använd behållaren för att hälla . Avfallssäckarna är tillverkade av Mater-Bi vilket innebär att de är fullständigt nedbrytbara och komposterbara. Hantera alltid toalettavfallet i latrinbehållaren. För att förenkla och göra hanteringen av latrintunnan trevligare kan du gärna använda komposterbara latrinsäckar i tunnan. Vid latrinkomposten bör du först . Passar följande modeller.


Här hittar du Separetts bio-säckar! Jag testade att köpa de komposterbara denna gången, de var . Säcken är speciellt utformad för att tåla förhållandena både i toaletten och under förvaringstiden är ej komposterbar. Avfallspåse BioBag - ett miljövänligt alternativ. Komposterbara säckar som sakta bryts ner. Jag har genom alla år köpt latrinsäckar från Maria Försäljnings AB.


Efter ungefär ett år har du en fin och näringsrik mull som du kan . Vi rekommenderar inte att den komposterbara latrinsäcken förvaras i toalettens . I en Roslagskomposten kan du tömma både avfallet och den komposterbara latrinsäcken. Avfallet ska komposteras i en latrinkompost företrädelsevis i vår. Biologiskt nedbrytbar och komposterbar är termer som används för att beskriva hur organiskt material bryts ner i en specifik miljö. LATRINSÄCK GRÖN KOMPOSTERBAR. Varje rulle innehåller stycken säckar.


Man bör ha möjlighet att. Tömning görs genom att lyfta ur säcken ( komposterbar ). Separett Villa är en urinsorterande toalett som med sin enkelhet och obegränsade kapacitet ger dig ett bekymmerslöst ägande. Utan knythandtag, inte komposterbar. Bli först med att recensera denna produkt . Man kanske kan ta bort veven och ha latrinsäck istället.


Ej i lager Öppet idag 06.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg