tisdag 4 oktober 2016

Elster vattenmätare

Vi har ett brett sortiment av kall-. Här presenterar vi ett axplock av de vanligaste mätarna från Elster och Zenner. Hittar du inte det du söker eller . Monteringsbygel EZZE för vattenmätare.


Koppling, kort av metall för vattenmätare. Honeywell Elster Water is a global business which provides world class metering solutions and advanced technologies to help water utilities to manage their .

Vattenmätare är mätanordningar och bör hanteras aktsamt. Härmed intygar Elster Water Metering s. Vinghjulmätare flerstrålig, våtlöpande, typ MNR. Endast godkända mätare får användas . För att säkerställa att din vattenmätare fungerar som den ska byter vi ut den ungefär vart tionde år.


När det är dags att byta din vattenmätare får du ett brev från . Hur gör jag för att lämna mätarställning? Du lämnar enkelt mätarställningen på våra kundsidor. Om du inte läst av vattenmätaren på länge får du .

Min mätare verkar dock ge en upplösning på cirka 14ml per halv kugg (per flank), lite svårt att kalibrera dock. Har du en vattenmätare av denna typ läser du av siffrorna med svart bakgrund i räkneverket. De siffror som har röd bakgrund är decimaler och ska inte vara med.


Typ: Mätinsats till EEG vinghjulsmätare. Storlek: Qn– Qnoch Qnmed adaptering. Lock till vattenmätare , blå . VA-verket byter din mätare vart 10:e år för att säkerställa att mätaren fung- erar. Den gamla mätaren skickas i väg för provning.


Vi ska sträva mot att ha hög status på vattenledningen med tillbehör. Jag har gått och funderat och testat en del på Elster M1i huset sedan ett par månader tillbaka. Nu verkar i alla fall detekteringen fungera. Elster S1picoflux kall- och varmvattenmätare.


Vi erbjuder en rad olika produkter men arbetar i första hand med ett Tyskt märke som heter Elster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg