onsdag 12 oktober 2016

Provtryckningspump vatten

Avsedd för täthetskontroller i rörsystem och behållare inom området för VVS samt värmeinstallationer. Provtryckningspump på bar och behållare på liter. PROVTRYCKNINGSPUMP NR 500.


Reservdelar för provtryckningspump. Rinkaby Rör säljer VVS, För tryck- och täthetskontroll av rörledningssystem och behållare.

VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och . Elektrisk provtryckningspump. Produkten på bilden är endast ett exempel. Vi kan inte garantera ett specifikt varumärke.


DPHTP5är den perfekta lösningen för fältbruk, en pump som väger kg och drivs av en skruvdragare. Mar DPHTP5är en ny provtryckningspump från amerikanska Reed. För provtryckning av vatten ledningar.

Kapacitet, Plastbehållare med kapacitet på 1l ( vatten , olja, etylenglykol). Kompatibla vätskor är bl. Din sökning gav ingen träff. Jan Sålänge du har tillgång till vatten med tillräckligt högt tryck fungerar det ju bra. Har du inte det behöver du en provtryckningspump , finns med . Bepröva pålitlig provtryckningspump för tryck- och täthetskontroll av.


Vatten , flytande lösningar, glykol. REMS E-Push – elektrisk . Vätskans temperatur ≤ 60°C Vätskans viskositet ≤ mPa s. SANICOM är en pumpstation för bdt- vatten i främst kommersiella utrymmen som barer, restauranger, storkök och tvättinrättningar. H-värde av vätskor 7-1 temperatur av vätskor -° till . Pumpen är försedd med en.


Manuell provtryckningspump. En produktbeskrivning är inte tillgänglig. Logga in eller ansök om användarkonto för att se priser. Med manometer och anslutningsslang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg