måndag 11 september 2017

Vulktejp bensin

Vulktejp , gummi Självvulkaniserande gummitejp, svart. Alla tätningsband- och vulktejp (produkter). Gängtätningsban Vit Stokvis.


I lager (1-arbetsdagar leveranstid) . Stark vulktejp från 3M till tätning av rör, kablage och slangar. Tejpen är självvulkaniserande i rumstemperatur, undvik kontakt med fett eller bensin.

Idealisk för tillfällig lagning av läckor på bl. Tesa självvulkaniserande silikontejp är en mycket motståndskraftigt universaltejp för inom- och utomhusbruk. Den transparenta silikontejpen . Självvulkande tejp för lagning av kablar och slangar, tillverkning av gummiringar och oringar, lindningar av handtag m. Jag använde mig av sk vulktejp t. En självsammansmältande butylgummitejp utan skyddsliner.


Används vid isolering och utfyllnad av låg . Tätar effektivt även i låga temperaturer.

Varje rulle innehåller meter. Tejp eller dylikt som fungerar i bensin. Står bara att det funkar i vatten. Krympslang över skarv i avgassystem? Bra tips och goda råd för elsystemsarbeten?


Aluminiumslang förgasare-luftslang? Söker lim till insugsgummin. Dieseln är ju inte särskilt brandfarlig, medan ett utsläpp av bensin är viktigare att.


Fyra små saker som löser många problem. Nu pissar aset bensin , har provat silicon gul och blå, form a gasket, gjort ny packning, någon grå sörja med tysk text, men faan att det blir tätt! Eltejp och däckslang tål inte värme, och klister tål inte bensin.


Undvik kontakt med fett eller bensin. Luftskruven på tanklocket läcker bensin. EJ tålig mot bensin , olja eller dylikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg