onsdag 27 september 2017

Säkringar färger

I Sverige används följande färger för att beteckna säkringar med olika styrka. Om motståndet är helt brunt utan att andra färger syns, ska det tolkas som brunt. Ett krav för denna typ av säkring är att det ofrånkomliga spänningsfallet ska . Det är en färgkod som talar om säkringens styrka, hur mycket ström den tål innan den löser ut.


D- säkringar i högsta kvalité från Ifö Electric i Bromölla.

Eco-sortiment som är bly- och kadmiumfria. Vi hjälper dig att hitta den säkring som passar dina behov bäst. I en praktisk Universalbox. Alla säkringar (2produkter). Batterifrånskiljare Carwise.


Säkringsbox och kopplingsplint för batteripol. Lägg till i shoppinglistan. Vad betyder färgmärkningarna på säkringar och hur mycket ström drar de.

I och med detta så kommer denna text att handa om el och säkring. Din säkringsstorlek står angiven på fakturans baksida vid rubriken Elnät. Pricken på den nya proppen ska ha samma färg som bottenplattan i hållaren. Kontrollera att den nya säkringen har rätt färg och byt därefter. Propp kallas också för säkring.


Du får aldrig ersätta en trasig säkring med någon annan ledning, exempelvis en spik - det är . Skruva ut säkringen och byt till en ny säkring som har samma färg på kulan som färgen på bottenplattan i elcentralen. Försök aldrig laga trasiga säkringar – det . Ju högre energianvändning desto större säkring måste du ha. Amp säkring , vilket är helt fel.


Färger på FK är felaktigt dragna i infällda rör där bland annat blå och . Byt ut den trasiga mot en ny vars färgprick har samma färg som bottenplattan i . Utan en korrekt säkring kan fordonet och dess komponenter ta skada. Vi använder cookies för att göra din vistelse här på Watski bättre. Många olika betalningssätt.


Förpackningsstorlek, st.

Godkännanden, CE, CSA, Gost R, USR. Du ser vilken säkring som är trasig genom att den lilla färgpricken i änden har lossnat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg