tisdag 19 september 2017

Montera kolvstångstätning

Kolvstångstätningen monteras vanligtvis i följande ordning. Tätningsbrickan består av en metallring med ett påvulkat tätningselement av gummi. V-ringen som är helt i gummi är en flexibel tätning med. Kolvtätningar eller kolvringar används för tätning i hydraulcylindar.


De monteras på kolven och tätar mot cylinderrörets insida.

U-manschett med asymmetrisk profil. Används som kolvstångstätning. Att tänka igenom hur tätningen kommer att monteras. Hur mycket den behöver töjas eller . Demontera tätningarna i styrningen ( ), rengör och montera de nya.


Vid montering av kolv på kolvstång måste respektive gängor vara helt rena från olja, fett, . Dra ut gavel med kolvstång och kolv.

Lossa kolven så att du kan byta packningen till kolvstångstätning. Kolven kan vara gängad på . Att montera bort kolven från maskin verkar enkelt nog så när som på att. Kan naturligtvis byta kolvstångstätningen också när man ändå är . Flexibel tätning runt rör i förebyggande av.


Går snabbt och enkelt att montera. Se till att kolvstångstätning och stödring är korrekt monterade i därför avsett spår. Tvätta rent golvbrunnen noggrant med t ex T-röd. Montera golvbrunnen enligt Unidrains anvisning. Har monterat isär hydraulkolvarna och beställt hem packningar.


Typ Parker PTFE - tätningar. Som exempel på en dynamiskt monterad o-ring kan nämnas tätning av en . Metallrör tätning med lin och pasta. Det gäller att göra rätt för att tätning av fönster ska vara så effektiv som möjligt och inte ge till exempel röta.


Listerna monteras med rostfria häftklammer.

En mekanisk tätning består vanligtvis av en statisk och en dynamisk halva. I exempelvis en pump, sitter den statiska halvan fast monterad i pumphuset. BGS Tätning , medelstark , 50g pumpdispenser.


Bromsrengöring, Spray, 5ml.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg