fredag 24 mars 2017

Spirorör 400

Ventilationskanal med invändig diameter 400mm, oisolerad. Skarvas med Nippel 4mm. Rostfritt spirorör 400mm Längd meter. Beställningsvara checkmark_tick. Leveranstid 2-arbetsdagar.

Rör avsett för ledning av luft. Flänsanslutning avsett för spirorör. Tillverkat i galvaniserad stålplåt med gummitätning i anslutningsänden. Köp T-rör TX 4- 4för att skapa en avgrening på ditt ventilationssystem. Diameter huvudrör: 400mm.


DC Tromb 400c är vår kraftfullaste enfas stoftavskiljare. Den är konstruerad för att möta dagens arbetsmiljökrav och bearbetningsmaskiner som har blivit .

Kärran – Ett smart hjälpmedel för att förenkla ditt jobb. TRO är en kärra som väsentligt underlättar och . Ett universal fäste som tar spirorör från 80mm till 400mm. Cirkulära kanaler 3m spirorör. F BIS Komponenter för ventilationskanaler. Konad övergång till spirorör -nippelmått.


Ange längd på kona samt mått spirorör. Plan övergång till spirorör -nippelmått. Vid beställning, ange mått på spirorör samt längd på kona för ÖGFK.


Bänkgaller 60x400mm - Aluminium Galler tillverkade av strängsprutad aluminium. Spirorör avlutas kant i kant med fasad. Vår arbetsbänk gör att du kan kapa spirorör snabbare, säkrare och utan att. Gräsöbänken lämpar sig för kapning av spirorör mellan och 4mm och har.


Läs mer om och välj rätt TGK kvadratisk takgenomföring till din DTH och DTV takfläkt. Ett flexibelt kanalsystem av stålplåt för ventilation som består av muffar, böjar, övergångar och andra rördelar som kopplas ihop.

Handla i dag och du har dina artiklar inom en arbetsvecka. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Tillverkad i förzinkad stålplåt för horisontellt och vertikalt montage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg