torsdag 23 mars 2017

Nivåvippa flygt

Nivåvippa Flygt m kabel. Skriv din mailadress i fältet nedan och klicka ”Skicka”. Denna nivåvippa är tillgänglig i olika versioner, beroende på det medium i vilket det ska användas.


Versionen för Ex-applikationer har ett svart hölje, vilket gjorts . Digital mätning av vätskenivåer.

Används för nivåövervakning och indikering. Ansluts normalt till spänning 24V. För vätska med densitet 95-1. Vippan är helt bly- och kvicksilverfri.


Flygt ENM-nivåvippa är idealisk för nivåreglering i pumpstation för avloppsvatten och vid dränering eller pumpning av grundvatten. Den enklaste möjliga metoden för nivåstyrning. Vid pumpning av avloppsvatten, grundvatten och vid länspumpning – i praktiken för det . Enkel, prisvärd paketlösning för att hålla torrt runt fastigheten.

Komplett med en Flygt SXM dräneringspump med nivåvippa. Flygt ENMnivåvippa meter Inv balanserad osymetrisk vikt. Flygt NFnivåvippa med m oljeresistent 3G mm² H07RN-kabel. NIVÅVIPPA ENM-1 13M FLYGT M KABEL, AC, RL 250V A. Dränering vid vattenläckor.


Noll = Med nivåvippa (1-fas). SG = Utan nivåvippa (1-fas). GT = Med nivåstyrning i rör (1-fas). Artikelnamn: Lågsugstillsats för Flygt Ready och 8. ENM-er den enkleste mulige nivåkontrollmetode.


En mekanisk bryter i et plasthus, fritthengende i ønsket høyde etter sin egen kabel. Stora varumärken inom området är Flygt , Grundfos, KSB, ABS och Goulds. Den konventionella tekniken att försörja den elektriska pumpmotorn har hittills varit . Dränkbar länspump med nivåvippa.


Användningsområde: Tömning av pumpgropar, källare, grunder m. Pumpning av såväl rent som förorenat vatten.

Länspumpning vid översvämningar. I nivåvippor är det vanligt med kvicksilverbrytare. Kraftig dränkbar pump med eller utan nivåvippa (A) för start och stopp.


Adapter G ersätter Flygt MP-pumpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg