måndag 27 mars 2017

Gardena slangkoppling 3 4

Trädgårdsslangen kan enkelt anslutas till kranen. POWER GRIP: Speciellt utformad hylsmutter för tät . Det är lika lätt att lossa anslutningen igen: det räcker med att bara dra i slangen. Du kan lossa kopplingen bara genom att dra i slangen.


Den tryckbeständiga slangen GARDENA Classic, som behåller formen med hjälp av högkvalitetsmaterial, är fri från skadliga mjukgörare (ftalater) och.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Gardena Tap Connector 26. Modern tilltalande design, räfflade grepp av mjukplast, hög . Det intelligenta skruvförbandet i mässing är för produkter med innergänga, t. GARDENA Gängad slangkoppling används för anslutningar mellan en gängad slangkoppling och GARDENA Krankoppling. Komponenten kan till exempel . Slangkoppling GARDENA eller i Mässing.


Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris.

Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. GARDENA slangkoppling används för att fästa slangen i kranen. Koppling vid början av slangen. Enkel och smidig hantering tack vare den speciella formen på krankopplingen.


För snabb och säker slangkoppling i garaget, industrin och hantverkare. Kvalitetsprodukt med års. Kan anslutas till kranar med Ggänga (= 3 mm). Hankoppling, Hozelock-typ.


Denna slangkoppling kan bland annat användas till montering på . Harald Nyborg - Fyndmarknaden för hus, hem och trädgård. Skruvkoppling med invändig gänga. För anslutning mellan kran och t. Vi gör trädgården trivsammare. Ger ett stabilt grepp och avlastning för slangen.


En slangkoppling är en koppling som används för att enkelt, snabbt och lösbart koppla ihop slangar med utrustning. Vissa slangkopplingar använder O-ringar eller plantätningar för att hindra läckage. Exempel på gardena -komponenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg