torsdag 2 april 2015

Ta bort mögel i frysen

Har fått mögel i min frysbox efter att jag slagit av den och locket har råkat åka igen :) Det är i botten av frysboxen som det börjat. Men borde ju gå att få bort och kunna användas igen väl? Tvätta frysen med ättiksyra. Klicka här för att läsa vidare.


Eftersom kylskåp är ett fuktigt utrymme växer det lätt mögel där. Ta även av listerna på hyllorna för att bättre kunna komma åt.

Det är samma princip, men se till att frysen är avstängd under natten annars fryser filmjölken fast på insidan. Var noga med att få bort all filmjölk . Mamman svarade att hon trodde att det bara fanns ett sätt, att ta bort allt skadat. Att hälla klorin på mögel är som att hälla bensin på elden.


I likhet med annat mögel trivs svartmögel i fuktig miljö och kan bilda kolonier. En mögelsanering innebär inte bara att ta bort möglet i bostaden . Oavsett vilken sort det är så är ändå problemet att denna typ av mögel producerar. Man kan sanera och ta bort svartmögel själv och det finns en mängd olika . STARKT rengöringsmedel till frysen Bosta hem och trädgård.

Tidigt i våras kände vi att det var dags att ta itu med eländet. Min sambo fick upp räkorna (kg) och en stor gås som vi slängde. Jag trodde han tömt frysen på allt.


Strömmen till frysen gick när jag var bortrest och nu verkar det stört omöjligt att få bort den ruttna lukten i frysen. Har gjort rent med allt möjligt så . Men det finns knep för att få bort dålig lukt och fotsvett - och de är. Ta bort så mycket luft som möjligt för att undvika. Placera dina skor i en vanlig plastpåse och låt de spendera natten i frysen.


Droppande flaskor och andra behållare som läcker kan orsaka kaos på kylskåpshyllorna. Ta plastlock som du placerar under matbehållarna för . Tog just ut en påse minibaugetter ur frysen och en av dem såg ut såhär. Att skära bort mögel hjälper inte, mögeltrådarna går djupt. Ställ in i frysen över natten, dagen efter är lukten borta.


Så här får du bort dålig lukt från plast. Ställ det i frysen och dagen därpå är lukten borta. En plastlåda som luktar skämt fylls med vatten och 1 . Dock är silikon inte speciellt lätt att ta bort men med ett vasst rakblad kan.


Hon vet allt om bakterier, mögel och annat snusk som finns i våra hem. Vi har försökt med allt,tvättat frysen tagit bort mögliga sakerm.

Koka vatten i en kastrull i omgångar och ställ in i frysen - koka helst i. Bort med bärfläckarna: Om du vill få bort bärfläckar är ett bra sätt att doppa tyget i mjölk. Mögel - slänga eller skära bort ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg