fredag 24 april 2015

Badkar 1500 x 600

Stilfullt fristående badkar med tunna linjer för ett elegant uttryck. En underbar harmoni av form och funktion. Kan även placeras mot vägg. Välj ett stort eller litet badkar från kända varumärken som Hafa eller Westerbergs.


Hos Lindströms hittar du ett stort sortiment utav högkvalitativa badkar till bra priser.

Oavsett om du väljer ett av Nordhems massagebadkar, fristående badkar eller hörnplacerat badkar kan du slappna av och njuta av vetskapen att du . NORO Fix är ett stabilt och gediget badkar i . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Detta är en helt ny och innovativ design på badkar. Jämför och köp Badkar online hos ShopAlike! Fristående badkar vit - sanitetsakryl - NEVIS. Gustavsbergs badkar är godkända hos RAL – Institute for quality.


Bilden visar badkar utan.

Njut av ett bad i ditt eget badkar ! Se här vad vi har för badkar att välja mellan! Esther är ett storsäljande badkar i den senaste designen. Tillverkad i sanitetsacryl.


Ett badkar med fantastisk form från Svenska Badrumsinredningar. Finns alltid på lager i tre olika storlekar. Duravit Starck X Badkar med dekorationssten.


Golvpoolen erbjuder dig ett brett sortiment utav högkvalitativa badkar från kända varumärken som Hafa,. Det finns även badkar med duschhörna. Designbadkar med samma snygga design som Esther fast med svart yttersida. Serien har flera eleganta badkar att välja mellan som passar ihop med resten.


Vår absoluta storsäljare. Mjukt rundat designbadkar som drar blickarna till sig. Lilleby är ett fristående badkar på enbart 1cm.


Därför erbjuder vi en mängd tillvalsmöjligheter till ditt badkar så att du kan skräddarsy. Badkar utan massage i längden 150cm, moderna badkar , badkar med tassar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg