torsdag 23 april 2015

Rörbockningsverktyg 12mm

För dina kopparrör Bockapparat för halvhårda och glödgade kopparrör på 12mm. Teknisk information Färg: Silver. Vinklarna 30°, 60°, 90°, 1°, 150° och 180° är förmarkerade på verktyget. För rör med diameter mm.


De rör jag tänkte böja är 12mm Halvhårda:.

Ytterdiameter på 12mm prisol? För koppar-, mässing- och aluminiumrör. Den här produkten har dubbel funktion för mått i tum respektive . Köpte deras rörbockningsverktyg för att bocka till kraschbåge till. Rörbockare i 300-serien Ridgid DIM 15. Verktygsboden har ett brett utbud av rörbockningsverktyg.


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

BOCKAPPARAT FÖR 12MM KOPPARRÖR. För bockning av mjuka och halvhårda rör 12mm , kromade eller obehandlade. Ifall du ska lyckas med en riktigt snygg spiral av rör över 12mm i diameter så rekomenderar iaf.


Finns även i dessa språk: Skötselanvisning Forrex. Vår populäraste modell och ett verktyg som de flesta VVS installatörer har i sin verktygslåda. Farsan har nån sån där enkel rörbockare som tar upp till 12mm rör.


Professionell kvalitet, 25- års garanti. Benders set till 2mm rör. Innefattande: Nut Profil (backspärr) för 2mm rör, varje brytrullen 120mm.


TeroM skrev: Kolla specarna på klämmringskopplingarna, har för mig att jag har sett max. Namn, RÖRBOCKNINGSVERKTYG ADMIRAL 12MM. Reduceringshylsa till klämringskoppling 12mm x 8mm. Steps (steg) 4-20mm hålstorlekar i 2mm Steps (steg) 4-32mm Hole Storlekar i 2mm stegen ( steg). Fraktfritt vid order mer än . Slut Begränsat lager I lager.


Däremot, vad får du för flöde med 12mm rör?

Bockverktyg Fromax - För målade kopparrör Visa varianter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg