torsdag 30 april 2015

Dyckertpistol jula

Välbalanserad och lättarbetad spikpistol med gummiklätt handtag. Välkommen till prisvärda verktyg och tillbehör hos Jula ! Enkelladda ljuddämpad och balanserad spikpistol avsedd för arbeten som ställer höga krav på utseendet som t. En spikpistol gör inte bara nybyggnationer och renovationer lättare, arbetet går även snabbare och blir roligare! PB1från Rapid är det perfekta verktyget för . Batteridriven spikpistol med två olika avfyrningsmetoder - enkelskott samt serie.

Gedigen och rejäl spikpistol av magnesium. Slitstark med gummiklätt, greppvänligt handtag. Skyddsglasögon, insexnycklar och väska av hårdplast ingår. Mycket välbalanserad tryckluftsdriven stomspikare avsedd för spikning av stomme, paneler, råspont, staket, hårda träfiberskivor m. Det vinklade magasinet är . Stabil maskin med balanserad tyngdpunkt och gummiklätt handtag.


Vi har prylar för dig som gillar att hamra, borra, skruva, mäta eller svetsa. Dessvärre funkar den inget vidare. Låt hammaren ligga kvar i verktygslådan och satsa istället på en spikpistol.

Den gör jobbet mycket enklare och snabbare, dessutom med väldigt god precision. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. En liters kompressor producerar ofta cirka 1liter luft per minut.


Köpte i sommras deras dyraste dyckertpistol för att jag behövde de . Kommer även komplettera med spikpistol , gerkap och kanske någon. Spikpistol Dewalt DCN692P2. Dyckertpistol FMC792D2-QW Stanley Fatmax. Sugen på spik till din spikpistol ? Med en spikpistol hängande i bältet känner man sig ganska tuff.


Såg att jula hade någon på bar för under tusenlappen. Funkar kalas till slanglöst och hyggligt till dyckertpistol men allt annat är en pest. Hittade denna kompressorn på Jula. Har eventuellt på ett köp på Jula. Den borde även klara av en dyckertpistol.


Paket med 5st billiga NYA knipex verktyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg