fredag 24 juli 2015

Wc manschett gjutjärn

Ge oss feedback på produktbilder. Gummimanschett för klosettanslutning gjutjärn , Faluplast . Vit gummimanschett till PVC- och PP-avloppsrör. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak.


Hej Först och främst: jag har redan postat liknande fråga i en annan tråd jag startat. Vilken manschett till järnrör och ny toalett? Ansluta toalett till 1mm avloppsrör ! Höjd 3mm Dimension 1mm Med manschett Faluplast.


Namn, GUMMIMANSCHETT 146XSVART BP. Logga in eller ansök om användarkonto för att se priser. WC - MANSCHETT FALUPLAST. Manschett i rätt storlek beroende på om befintligt avloppsrör är i plast. Om befintligt avloppsrör är av gjutjärn bör stolen ha.


Tillverkade i EPDM enligt EN681-1. Brytbar, steglös och transparent gör att den. Byta ut en gammal toalettstol? Här hittar du värdefulla tips vid byte av toalettstol samt gör det själv beskrivning hur du byter ut en toalettstol. Trä gummimanschetten på det.


Glynwed manschett består av en ram av stål med ett expanderande material. Golvbrunn Purus med bottenutlopp typ HEAVY 1E gjutjärn. Invändigt mått på gjutjärnsmuffen är 123mm och rörets slätände är ca 108mm. På samma sida finns en svart WC.


Byt toaletten med hjälp av våra instruktioner, och lär dig hur du tar reda på om din toalett läcker, och dina pengar rinner ner i avloppet. Passar 1mm slätände samt gjutjärnsmuff. Krympmuff ( inkl. gummiring) för gjutjärnsspetsända. Stål till Geberit Silent-db20.


Fibercement till Geberit Silent-db20. Inte på anslutning till WC , golvbrunnar och tvättställ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg