torsdag 16 juli 2015

Runt litet badkar

För visst är det härligt med ett badkar ändå, det tillför så mycket till ett badrum. Här är lite inspiration till dig med ett litet badrum men som ändå . Ett modernt stilfullt badkar i mjuka former. Underbar harmoni av form och funktion.


Av lättskött slitstark akryl.

Här hittar du en samling av mindre badkar som passar bra för dig med begränsat utrymme i badrummet. Ett av Sveriges största sortiment av badkar hos Bygghemma. Många av er läsare bor i stan och med det kommer ofta litet badrum. Ett badkar är drömmen för många, sjunk ner bland bubblor eller plaska med.


Det här är ett litet och nätt badkar som får plats även i små badrum. Tack vare den asymmetriska formen på badkaret kan du placera det i outnyttjade hörn. Precis som namnet antyder är detta ett runt badkar.

Ett litet och praktiskt badkar med rejält duschutrymme. Vad kan slå ett bad i ett härligt gjutjärnsbadkar på tassar eller kanske i ett fantastiskt vackert kopparkar. Välj bland klassiska badkarsmodeller av gjutjärn eller i . Fler än 1olika badkar med snabb leverans, fri frakt över 2kr och låga priser.


Ett badkar behöver nämligen inte ta plats för att fylla sin funktion – och du måste. På K-rauta hittar du badkar för sköna stunder, med smidig hemleverans. Välj ett stort eller litet badkar från kända varumärken som Hafa eller Westerbergs. Platssparande badkar finns i olika former och storlekar. Till exempel ett klassiskt djupt sittbadkar eller ett litet runt badkar.


Hos oss hittar du det perfekta lilla . Perfekt för dig som inte har plats för ett vanligt badkar ! Badbaljan är stabil och kompakt – perfekt för dig som har ett litet badrum och inte riktigt får plats med ett vanligt badkar. Baljan är lätt att flytta runt , om man vill. Jag har letat runt men hittar inget alls.


Vi vill gärna ha ett badkar för barnens skull men badrummet är litet , det finns ingen plats att göra . En omfattande guide över olika badkar för dig som tvekar över vilken modell som passar bäst.

Badkar Det sjuder av kreativitet och skaparkraft runt om i landet. Jämför priser och läs recensioner på Badkar. Vi har även det exklusiva designbadkaret Pure i gjutmarmor som är ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg