tisdag 28 juli 2015

Tmc toalett reservedeler

Motor til TMC toalett volt Kun el. Den elektriske pumpen har innebygget avfallskvern,. Ombyggingssett toalett TMC. TMC ombygningssett fra manuelt til elektrisk toalett inneholder alt som er nødvendig for å bygge et. Pumpen er dobbeltvirkende ( pumper både når man trekker og skyver på håndtaket).


Reservedel nr (se splittegning).

Komplett manuell pumpe for TMC toalett. Leveres med de nødvendige skruer, muttere og pakninger. Tenkte jeg kunne skifte impeller . Impeller til toalett - TMC. Passer til elektrisk toalett prodnr. PAKNINGSSETT F TMC 99 31kr.


Pumpe komplett TMC Pumpe komplett TMC , 49kr. Bmbutkken har et stort utvalg innen toalett og septik.

Håndtakforlengere, jabsco toalettpumper, komplette TMC pumper, Yventiler, svanehalser, elektriske . Se Badekararmatur og finn et stort sortiment fra Damixa på BilligVVS. TMC BF VASKEMASKINKRAN MED DEKKSKIVE. Toalett til båt - manuelle, elektriske og vakum. Macerator toalett - plassbesparende og energieffektiv spyling.


Dalebakken er Fosens største leverandør av båtutstyr og vi lagerfører et stort utvalg av produkter fra et sortiment på over 10. TMC Underdel elektrisk toalett std. TMC Servicesett elektrisk toalett. TMC Gruppen AS er morselskap til Caro Maskinservice AS og driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen.


Kjøp reservedeler og tilbehør online hos e-BYGGSTORE. Damixa afgangsbøjning til TMC termostatarmatur, krom. Spør Tom Sollie om vedlikehold og praktiske tips. Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt. Gjør det selv: Vedlikehold av toalettet.


Slik unngår du drittjobben. Tett toalett og lukt fra septiktanken kan unngås. Sørg for at det er riktig montert og skyll godt . Spare parts to suit the TMC brand of Marine Toilets.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg