onsdag 22 juli 2015

Däck slang biltema

Rekommenderat, Pris - billigast överst, Pris - dyrast överst, Hyllplats. Finns i lager i varuhus. Lägg till i shoppinglistan. Cykeldäck extraförstärkt. Manuell däckkrängare för enkel demontering av MC- däck , med eller utan slang.


Justerbar för alla förekommande fälgstorlekar.

Alltsammans förpackat i en liten smidig väska. Passar endast för slanglösa däck. Nej, haken med en tjockare slang (för det finns en hake, tyvärr!) är att.


Har testat biltemas slang , och jag kan inte säga att den är sämre än nån. Någon som testat att ha fel bredd på innerslangen jämfört med däcket, dvs 110- slang i ett 1däck eller tvärtom? Jag har svårt å tro att det . Handla tryggt med Clas Ohlson . Vid nästa däck ,slangbyte ska jag limma fast kanterna på däcket så att inget lösgrus kommer in i däcket och leta reda på en tjock och stabil . Gräsklippardäck och däck till trädgårdstraktor finns här.

Stort utbud från flera leverantörer som passar många modeller. Har dom någon slang av bra kvalitet på biltema. FRITID hiul däck Transporthjul Av polypropen med glidlager.


Glöm inte att olika underlag kräver olika typer av däck. Kör du mest på sand ska du ha ett mjukare däck och kör du mer på jord ska du ha ett hårdare däck. Välj fabrikat i menyn till vänster. Hittar du inte det du söker? Vi kan ta hem alla sorters däck.


Använder själv enklaste möjliga lagningssatser från exempelvis Biltema. Demontering av hjul, slang och till slut däck. Punkteringsskyddade cykeldäck skyddar bättre men rullar betydligt sämre än vanliga standarddäck.


Det visar Testfaktas test av tio däck med . ETRTO-standarden för däck har ersatt den äldre standarden där storleken angavs i engelska tum. Ett däck som har dimensionen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg