måndag 24 december 2018

Underredstvätt

Högeffektiv underredstvätt för att ta bort smuts, lera, slam, sand och saltavlagringar. Med specialmunstycke för applicering av vax (inkl. 2ml vaxprov). Underredstvätt under vintern.


Tvätthallen är bra för en snabb biltvätt, men skippa underredstvätten. Det är frestande att köpa den dyraste tvätten till din trofasta bil, speciellt .

Frågan om underredstvätt eller inte kommer upp då och då. De flesta bensinmackar med underspolning använder återvunnet vatten på grund . Smart tillbehör till Kärchers konsumenttvättar med snabbfäste som låter dig tvätta bilens underrede. Oavsett om du har en bil med ett sänkt chassi, en SUV eller . Ta ut bilen när det regnat kraftigt ett tag och dra . Mosmatic TUW gör det lätt att rengöra undersidan av fordon.


Den kan användas för att rena bilar, lastbilar och mycket mer.

Jordbruks-och Entreprenadmaskiner . Special mecano verktyg AB är ett serviceföretag, som bedriver försäljning och service på verktyg ch maskiner inom om. Vi utför rostskyddsbehandlingar, bilvår däckservice, plasti dip och enklare bilreparationer. Sedan sprutas rengöringsmedel på hela underredet som löser upp smuts och därefter görs underredstvätt. Efter utförd underredstvätt står bilen . Hitta rätt reservdelar till din bil.


I våra automatiska biltvättar kan du koppla av medan våra maskiner tvättar din bil. Enklare än så här blir det inte! Välj mellan flera olika program och funktioner, . Men det går att göra bort sig rätt ordentligt.


Att tvätta en bil är ingen konst. Här är tio vanliga misstag som kan bli både kostsamma och jobbiga. Nackdelen är att oljeavskiljaren då måste dimensioneras för ca det dubbla flödet.


Vanligast är att vatten till underredstvätt tas redan efter sandfånget. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.

Välkommen till dammsugaren. Hos oss finner ni ett brett utbud av olika dammsugare, robotdammsugare och dammsugarpåsar. Det finns många olika program att välja på och du kan få både underredstvätt och vaxning utfört på några minuter. Föredrar du att tvätta själv för . Med Westmatics Chassitvätt med sidospolning kommer din fordonspark få den bästa underredstvätten.


Utöver att spola av underredet på fordonet och ta bort att. Tectyl Budget omfattar underredstvätt med miljögodkänd tvättprodukt, manuell högtryckstvätt på lyft, behandling med rostomvandlare på rostangripna delar som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg