fredag 21 december 2018

Duschdörr gångjärn

Vi skulle behöva hjälp att identifiera märket på vår duschhörna, där nedre gångjärnet på ena dörren har gått av. Duschdörr med gångjärn en bit in på glaset? Från minimalistiska beslag som gångjärn , klämfästen, handtag, dörrknoppar och u-profiler till kompletta set för skjutbara duschdörrar.


Våra duschdörrar av glas finns i tjocklekarna mm, mm och mm. Interglas säljer enbart duschväggar av med gångjärn av hög kvalité från europeiska .

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos swedmart. Därför erbjuder vi reservdelar till produkterna och ett urval hittar du nedan. Stilren duschdörr utan profiler med matchande kromade gångjärn som även används för att fästa duschväggen i badrumsväggen. List för väggtätning ingår.


Duschvägg för placering i ett av rummets hörnor - med eller utan väggprofiler. Lagerhämtning av duschdörrar i Stockholm och Malmö. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Skapa din egen unika lösning med Camargue Air Duschvägg med stilrena enkla gångjärn , mm klart säkerhetsglasoch kan ko. Om ett 3:e gångjärn behövs ska det inte installeras i mitten utan ca 20cm. Självstängande gångjärn från 25° öppning i båda riktningarna med justerbart s. Dörrarna har stilfullt kromat handtag i mässing samt förkromade gångjärn. Vi säljer stilrena duschdörrar i olika utföranden och prisklasser. Du kan köpa duschdörrar i ett par olika grundutföranden: Den traditionella duschdörren med gångjärn är kanske den vanligaste modellen och kallas ofta för.


Miami I är den perfekta nischlösningen för dig som önskar en rak duschdörr av hög kvalitet med exklusiv känsla. Dörren beställs i valfritt mått och öppnas utåt. Alterna Luxor Duschhörna, med gångjärn.


Levereras komplett med duschdörrar , gummilist, släplist, magnetlist, monteringsanvisning, skruv och plugg. För att garantin skall gälla är det viktigt att gång per år smörja alla rörliga delar på duschens gångjärn. Lämpligt smörj- fett följer med när du köper ett av våra . Ifö Stella duschdör är en snygg duschdörr utan profiler med kromade gångjärn som även tillämpas för att fästa duschväggen i badrumsväggen.


Rak slagdörr med lyftgångjärn för enkel eller dubbelmontage. Dörren är öppningsbara inåt alternativt utåt och kan fällas in helt mot . Stabil duschvägg med mm tjockt härdat glas.

Lister och gångjärn i aluminium. Försedd med lyftgångjärn och tätningslist mellan glas och golv . Två infällbara dörrar med bågformat glas. Högblanka gångjärn , beslag och stag. Detta glas dusch gångjärn är tillverkade av koppar med en polerad krom spegel finish och kan hålla en glasdörr som är kg (som ett par gångjärn ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg