torsdag 13 december 2018

Mögellukt kylskåp

Luktar ditt kylskåp illa trots att du inte har gammal mat där? Då har vi flera knep som gör att det kan bli fräscht och luktfritt. Eftersom kylskåp fungerar som en typ av avfuktare där det på kylelementet bildas kondens samtidigt som det förvaras fuktavgivande livsmedel bildas lätt mögel i . Det finns egentligen ingenting som håller för evigt och extra tydligt är detta då det kommer till kylskåpet och vad man förvarar i det.


Behöver du rengöra ditt kylskåp ? Med den här enkla guiden så har du snart ha ett rent och luktfritt kylskåp igen!

Klicka för att läsa vidare. Vi hittade en tallrik med jättegammal mat i kylen häromdagen , den stod gömd bakom ett paket. Lukter det illa i kylskåpet ? Det här oväntade knepet tar bort dålig lukt och rengör kylskåpsdörren samt hyllorna i kylskåpet.


Enkelt trick för att få . Vi hjälper dig bli av med dålig lukt i kylskåpet. Här hittar du konkreta och väl beprövade tips för att rengöra ditt kylskåp på bästa vis. Du kommer märka hur underbart och lätt det är att städa sitt kylskåp.

Lättast att förhindra mögel på listerna är att stryka på lite ättika. Så bekämpar du mögel och svartmögel. Mögellukt ifrån avstängt kylskåp Bosta hem och trädgård. Klorin eller ättika bör du sanera ditt kylskåp med om det är angripet av mögel.


Diskmedel är oftast inte tillräckligt. Maten borde det inte vara nån . Det kan vara stopp i slangen som går innifrån kylskåpet och ut genom baksidan. Då blir det rejält fuktigt i kylskåpet och risk för mögel ökar. Hej, Vårt kylskåp luktar illa.


Du behöver också kolla så att inga rester av mat runnit ut ur förpackningarna och att kylskåpet är torrt – fukt är nämligen en grogrund för mögel. Såg i rena förskräckelsen att det bildats svartmögel i vårt kylskåp där kondensvattnet rinner ner. HITTAR MÖGEL OCH SKADEDJUR HEMMA. Och hallå, en död fluga och. Har du någonsin öppnat dörren till kylskåpet och mötts av en inte helt angenäm lukt?


Ibland kan till och med ett skinande rent kylskåp lukta . Kylplatta-Antibakteriell-Antifoulin. Har ditt kylskåp någon gång drabbats av en otrevlig lukt?

Lugn - så här avhjälper du tillståndet. Det är och bekvämt att tvätta och rengöra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg