torsdag 27 september 2018

Babyliss hårfön

Digital Sensor är den första fönen med EC-motor som är utrustad med en sensor som känner igen munstycket som används och justerar . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. BaByliss hårfön D342E - Högpresterande hårtork från BaByliss som är enkel att använda och torkar ditt hår snabbt. BaByliss PRO silence är fullt funktionell med standardutföranden och de mest grundläggande funktionerna.


Det är en hårfön som gör det som förväntas, det vill.

Den starka motorn ser dels till så att ditt hår torkar snabbt och effektivt, men har också. Hårfönen är skonsam mot håret samtidigt som den torkar snabbt och effektivt. Då den är betydligt tystare än en traditionell AC hårfön så blir produkten ett . Härigenom får du snabbt torrt hår. Det finns därför bra möjligheter att få håret torkat optimalt och snabbt.


E är en hårfön från BaByliss , tillverkad i Italien, med proffsmotor och jonfunktion för glansigt och antistatiskt hår. BaByliss pro - Se vårt stora urval av hårfön , locktång, plattång, trippeltång, trimmers samt hårvård från BaByliss billigt här hos Nicebeauty.

AC motorn har fem gånger längre livstid än en traditionell hårfön. Vårdande jonfunktion som ger ett glansigt och frissfritt resultat. Har även kalluftsfunktion som ser till att frisyren . Kraftfull hårfön från BaByliss. Eller blås håret torrt med en hårfön.


Här finner du allt för ett vackert hår såsom du plattång, locktång och hårfön. Babyliss Hårfön D372E hos ELDIREKT. Liten men stark hårfön som med sina två olika hastigheter och värmelägen . Nästan helt oanvänd hårfön som är superbra!


Nypris 800:- på Lyko) Ditt pris: 250. Q7pMs Professionele föhns van de kapper. Köp BabyLiss hårfön till Sveirges bästa priser.


Pro Silence är en professionell AC hårfön som är upp till tystare än en traditionell AC hårfön. Pro Silence Volume är en professionell AC hårfön som är upp till tystare än en traditionell AC hårfön. Med tre värme- och hastighetsinställningar klarar hårfönen av . Energisnål hårfön med hastigheter och värmelägen.

Investera i en riktigt bra hårfön som varar längre och dessutom är skonsam mot ditt hår! Vi har professionella fönar från gh Moroccanoil, BaByliss och HH . Beställ BaByliss Keramisk Fönborste mm – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill. Sladd som rullas upp och förvaras inuti hårfönen.


Le Pro Light - En professionell hårfön med optimal komfort för en lättare hantering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg