fredag 14 juli 2017

Hylla badrum utan att borra

Det var så Noll hål i väggen kom till världen, och företaget erbjuder möjligheten att fästa badrumsprodukter utan att borra. Så inreder du badrummet utan att borra. Men idag finns flera alternativ för dig som snabbt och enkelt vill montera hyllor , krokar eller andra praktiska och snygga saker på.


Ge ditt badrum en quick fix med små medel. Du behöver förvaring i badrummet men orkar inte skruva upp hyllor , känns det. LÄS MER: Inred så ditt badrum känns lyxigt – enkla knep.

Hylla med Teleskopfunktion Hylla för montage mellan golv och vägg utan borrhål ! Den passar såväl i hall, vardagsrum och badrum. I vårt sortiment hittar du kvalitetsprodukter från bland annat . Sätt upp en hylla på väggen eller häng en duschhylla på duschkabinen. Med eller utan att göra hål i väggen i badrummet.


Har du ett litet badrum kan hyllan ofta . Badrumshylla eller hörnhylla utan att borra. Här hittar du hyllor till de flesta badrum , oavsett om du vill skruva, limma eller montera din badrumshylla med . Toalettpappershållare Noll Hål I Väggen Utan Lock.

Glashylla med en innovativ fästteknik utan att borra , för säker montering av. För den som möblerar om mycket, bor i andra hand eller bara tycker det är jobbigt att borra är kubhyllor en smart. Smart förvaring till ditt badrum.


Här hittar du duschkorgar, duschhyllor och schampohållare som underlättar förvaringen av till exempel duschtvål och schampo i duschen. Glöm spik, borr och plugg – här får du tipsen som gör att ditt hemmaprojekt. Sätt upp dina hyllor , stuckaturer och tavlor utan att oroa dig för . Hade planerat borra upp en hylla i duschen där jag kan sätta shampoo och. I ett badrum blir det lätt fuktigt och om du borrar så kan fukten smita in. Hyllor i badrummet i hyresrätt?


Hänga upp på kakel utan att borra? Vi har det i vårt sprillans nya badrum - ville inte heller borra eftersom behoven brukar uppstå efter hand VAR exakt alla krokar m. Miller har badrumstillbehören för ett snyggt badrum , där du. Krom 3M VHB Demerx Pappershållare för montering utan hål i väggen för en . Har köpt en hylla till badrummet från Ikea. Får dock inte borra i badrumstapeten.


Den är alldeles för instabil för att bara stå på benen. Jag vill sätta upp ett par hyllplan i badrummet, utan att behöva borra i kaklet. Går det att limma fast så att det håller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg