måndag 5 juni 2017

Ifö utan spolkant

De flesta är intresserade av hygieniska och lättstädade produkter. Ifö Rimfree försäkrar båda med dess rengöringsvänliga glasyr och avsaknad av spolkant. Ifö Spira Art har en design med rena linjer och ger ett lyxigt intryck. Toaletten har ingen spolkant vilket gör den lätt att rengöra och mer hygienisk.


WC-skål helt utan spolkant.

Den hela cisternkåpan med separat innercistern för. Se Toaletter och hitta ett stort utbud från Ifö på VVSochBAD. Vi hjälper dig att hitta rätt toalettstol utan spolkant Toalettstol och göra ett billigt. Nya Ifö iCon Rimfree förändrar helt synen på hur en toalettstol spolar.


Med en revolutionerande teknik, där vattnet symmetriskt spolar toaletten . Här hittar du IFÖ Spira WC-stol utan spolkant ! Har ni inställt på samma spolmängd på Ifö och Gustavsberg? Nya Ifö Icon Rimfree ger bättre hygien och enklare rengöring.

Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr. Separat innercistern för att undvika kondens och ge tystare spolning . Vit med Ifö Spira mjuksits vit. WC-stolen har hel cisternkåpa med en separat innercistern för . Ifö iCon Rimfree är en slät, vägghängd toalettskål helt utan spolkant vilket gör den mycket lätt att rengöra eftersom bakterier och smuts inte har någonstans. Fresh WC som standar vil.


Det största är att toaletten är utan spolkant , den där kanten högst upp runt . Det finns massor av fördelar med att välja en WC utan spolkant. Badrum är olika, därför finns vårt nya tvättställ Ifö Spira i hela elva utföranden och i . Stolen levereras med hel . Reviews of Ifö Sverige En badrums spegel som inte tålde vatten. Med vår toalett Ifö Spira utan spolkant finns det ingen plats för smuts och bakterier att . UTAN spolkant för hygienens och städningens skull.


Ny påfyllningsventil som sparar upp till l vatten vid varje spolning. WELL No Rim från Noro har ett optimalt spolflöde och är utan spolkant vilket gör den. Städvänlig toalett med minimalistisk design, öppen spolkant för enklare . Den är därför enkel att städa och mycket .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg