fredag 30 juni 2017

Honda vattenpump

Utforska utbudet av Honda vattenpumpar – det finns en som passar dig. Vattenpump hjälp-mig-välja-illustration. Närbild av bärbar vattenpump , använd av modell. Den låga vikten gör pumpen mycket mobil.


Motorn, som är en Honda GX12 är en kraftfull och . Entreprenadbutiken har ett brett urval av Honda vattenpumpar till bra priser och snabba leveranser.

En Honda WXvattenpump ger dig en kompromisslös driftsäkerhet och prestanda som räcker för ett antal användningsområden av vattenbefordring. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. En liten och lätt pump för såväl privat som professionell användning. W står för driften och bidrar till den låga . Hondas välbeprövade mini 4-taktare på 2. Nu har du en lösning i den ena hand.


Tack vare lättviktskonstruktionen och det bekväma bärhandtaget kan du ta med dig den här vattenpumpen dit den behövs. Pumparna levereras med slangkoppling och sugsil. Den är utrustad med en fullram som skyddar .

Bensindriven vattenpump Honda WB20XT. Kategori: Okategoriserad. Sug-tryck anslutning: mm (2″). Köp bensindriven vattenpump hos oss på Nima.


Här hittar du pumpar med kraftulla motorer från Honda. VATTENPUMP HONDA WMP20X KEM MULTIPUMP. Pumphus i komposit vilket gör den . Undrar om någon kan berätta lite kort hur man går till väga när man tar ner vattenpumpen. Har kommit till att jag . Kraftfull vattenpump med driftsäker motor, för stora vattenmängder. HONDA CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) Type R (FN2) Från år 09.


Pumpen levereras komplett med. Reparationssats vattenpump Honda 8-hk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg