tisdag 15 november 2016

Etsa glas

Etsglas is glas dat met een zuur is bewerkt en daardoor een gematteerd uiterlijk heeft. Door middel van een etsend zuur wordt floatglas of enkelglas bewerkt tot Etsglas. Dit geëtste glas heeft een gelijkmatige matte uitstraling.


Etsglas of matglas wordt vaak in bedrijfsruimtes toegepast. Etsglas is een glas dat met een zuur behandeld is waardoor een mat oppervlak ontstaat. Schrijf de eerste beoordeling van dit product.

Opgeven voor prijsmeldingen. U ziet geen prijzen omdat u niet ingelogd bent. Glaspunt levert mooie soorten geetst matglas in diverse uitvoeringen en diktes. Bestel Matelux etsglas op Glas.


Etsglas , ook wel satijnglas genoem heeft een matte uiterlijk over het gehele oppervlak. Bekijk snel de mogelijkheden voor etsglas glasschappen. Stel hieronder de glasprijs samen. Matglas of etsglas in diverse kleuren te bestellen.


Als u vervolgens de breedte en hoogte in millimeters invult ziet u direct de prijs.

Is de optie niet gewenst . Acide glas is mat enkel glas en wordt ook wel melkglas, satijnglas of etsglas genoemd. Bij acide glas wordt één kant van het glas met een zuur behandeld . Prijs is inclusief verwijderingsbijdrage en energietoeslag. Minimaal te berekenen oppervlakte is mper ruit. Inclusief verplichte transportverzekering ().


INMETEN: Glas moet ruimte hebben om te kunnen werken. Als het glas te strak in de sponning is gemonteer is het risico op ruitbreuk groot. Tafelblad gehard etsglas in en mm. Ronde hoeken of schuine zijden. Gehard tafelblad van glas op maat bestellen.


Glas in lood en Tiffany shop, de grootste en goedkoopste speciaal zaak. Voor gereedschapen materialen voor glas in lood en tiffany. Creëer een unieke tuintafel! Kies een tafelbla een onderstel en bijpassende stoelen.


Informeer hier naar de mogelijkheiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg