måndag 28 november 2016

Axeltätning båt

Välkommen till Capella Marin AB. PSS Shaft Seal är marknadsledande i världen när det gäller axeltätningar och installeras som standard på många av världens ledande båt - och skeppsvarv. Installationen ger en helt tät genomföring och kommer att hålla båten fri från vatten.


Det är lätt att installera och pålitlig att använda. Gummipackbox Black Jack för axelsystem.

Nästan underhållsfri propelleraxeltätning. Levereras med gummipackbox, klämma, . Välj din täckställning här! Har du båt har vi resten.


För långsamtgående båtar tillförsäkras smörjning och kylning med vatten genom. För snabbgående båtar måste istället vatten tillföras. Jag har en gammal axeltätning med vaxfläta (tror jag)en stor bronshyllsa med.

Vatten i kölsvinet är vanligt förekommande i våra långkölade båtar med sina nedbyggda skrov. Här finns ett antal möjliga orsaker, ofta är det en kombination av . Denna webbplats använder Cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vårt användande av Cookies. På min båt sitter ett sådant kärl fyllt med olja. Det sitter också en ratt på, och när man öppnar ser man att det finns en platta som ratten trycker . Smörja RM axeltätning sep.


Propelleraxeltätning jan. Vitsen med slangen är att låta olja stå i den. Då ser du när det minskar . Axeltätning - vilken typ? Varmgång i propeller axel och tätning jun. Sleipner axeltätning med fettsmörjkopp jul.


Hjälp med axeltätning jan. Meer resultaten van forum.

Därför måste axelutrustningen vara av bästa kvalitet . På min nya båt passade jag även på att byta axeltätningen ”Black Jack. Eftersom båten har segel satte vi dem och började kryssa hemåt. Skall ta upp båten och byta eller renovera befintlig axeltätning. Tar gärna emot förslag på vilken typ av axeltätning ni rekommenderar.


Handla PSS propelleraxeltätning hos MarinExpress. Flera vittnade om att de fått plocka ner axeltätningen och renovera på sina nyinköpta båtar efter att tidigare ägare dränkt dem i för mycket fett. Axlar och axeltätningra eller packboxar till propeller axlar. Varukorg Produkt Produkter (Tom).


PSS axeltätningar är världsledande när det gäller axeltätningar och den mest sålda axeltätningen världen över. Idag är detta system vanligen använt av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg