torsdag 10 november 2016

Betonghandfat badrum

Vi tillverkar handfat och tvättställ i betong. Ett handfat eller tvättställ i betong är ett lyft för alla badrum och en annorlunda och innovativ detalj inom badrumsdesign. This Pin was discovered by Elin Sohlberg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Gotlands vackra och karga natur inspirerade när familjen inredde sitt badrum – grått.


Här finns lite exempel på hur jag tänkt.

Gjuta handfat i betong - behandling? BAUHAUS har tvättställ i många olika former och storlekar. Här hittar du fristående tvättställ för montering på bänkskiva. Söker du passande överdelar fin.


Framför allt har våra designers tagit fram . Med rätt handfat och tvättställ i ett badrum lyfter man badrummet till en helt ny nivå. Vårt nya badrum med helgjutet dubbel handfat i betong. Varför inte unna dig en av våra dubbla handfat till ditt badrum ? Du kan kyssa adjö till morgonrusningen och den dagliga flaskhalsrutinen i badrummet och ge .

Stort sortiment av tvättställ och handfat från kända badrumsleverantörer hittar du hos Bygghemma. Bra priser och hemleverans. Bänkskivor, handfat och möbler i betong. Det går även att få en helgjuten . Tips om fuktspärr, flytspackel, fix och fogmassor i badrum som är bra att veta när du ska.


Väggarna i ett badrum kan bestå av speciella gipsskivor alternativt betong. Badrumsporslinet består vanligtvis av ett eller två handfat , badkar och toalett. Betong är ett tungt, men också effektfullt, material att använda i badrummet. Naturligt och organiska badrum är en stilrena, vackra, men uttrycksfull. Betong , klassikt benvitt porslin och glas är vackert ihop med träet.


Ett vackert badrum gör morgonrutinerna lite trevligare. Och här spelar handfatet en avgörande roll. Snygg design betyder förstås en hel del, men det är också .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg