onsdag 6 maj 2015

Vad kostar en anställd tjänsteman

Räkna ut vad en anställd kostar. Kostnader och försäkringar – Steg av 2. Du ska betala lön, semesterersättning och sociala avgifter för varje anställd. Räkneexempel på vad det kostar.


Fora, det fungerar oavsett om du anställer arbetare eller tjänstemän. Det är inte bara lönen som kostar för dig som väljer att anställa.

I Driva Egets kalkyl kan du se vad de totala utgifterna blir. Använd vår kalkyl för att få hela kostnaden, inte bara bruttolönen. Mellan anställd och arbetsgivare finns ett avtal som säger avtalad lön. Men förutom lönen – vad kostar det egentligen att ha en anställd ? Det kan du få svar på här genom att fylla i månadslönen för en anställd.


Här hittar du en enkel beräkning som hjälper dig att räkna du ut den totala kostnaden för en anställd. Hur mycket det kostar ha någon anställd i Sverige beror både på. Med hjälp av nedanstående verktyg kan du lätt räkna ut vad en anställd kostar för ditt företag.


Här finns premierna för de kollektivavtalade försäkringarna och tjänstepensionen för anställda arbetare och tjänstemän samt arbetsgivaravgiften.

Dvs, en anställd kostar mig som arbetsgivare cirka extra utöver lönen. Men som sagt så kan det vara ännu högre kostnader för vissa tjänstemän. Jag räknar på vad det kan kosta att ha en anställd inkl. Om en anställd råkar förstöra något eller skada sig är det du som står . Denna kalkyl från Verksamt.


Hur gäller de kollektivavtalade försäkringarna för en anställd tjänsteman som . Varje tillsättning är en utmaning och kostar pengar, direkt och indirekt. ITP är tjänstepensionen för privatanställda tjänstemän. Men när man anställer en person är det inte bara lönen som kostar varje. Bland annat finns en kalkylator där du kan räkna ut vad en anställd. Nedan kan du få en ungefärlig uppskattning av vad försäkringarna kostar per . Lyckligtvis har verksamt.


Bloggen Ett Gott Arbetsliv gottarbetsliv. Det varierar självklart stort beroende på vad man gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg