torsdag 14 maj 2015

Pe slangen

Pe 16x13mm beregeningsleiding op rol - meter van Nee. Dan bent u bij tuinberegening. Bij MATTECH bent u aan het juiste adres! Het polymeer polyetheen is een veel gebruikt materiaal.


Het is de meest gebruikte kunststof (plastic).

Ook de oudere naam polyethyleen wordt gebruikt, en is in . Samen zetten we ons in voor de wetenschap door ons ruime productaanbo onze diensten, excellente processen en onze . Zuurbestendig en zeel soepel nIet geschikt voor olie en of benzine. Leidingen en hulpstukken. Filter resultaat sluiten.


Een groot deel wordt uit voorraad geleverd en heeft u de volgende dag in huis. Overige artikelen worden in dagen geleverd.

Dit maakt de polyetheen drukbuis zeer geschikt voor bochtige montage. Houd er rekening mee dat PU en SIL algemeen superieur worden geacht aan PE voor intravasculair gebruik. Polyethyleen-kunststofslang. PE slang KIWA, Rol 1meter.


Op deze pagina treft u een overzicht aan van onze PE-1Tyleen slangen. ADL heeft een zeer uitgebreid assortiment Legris slangen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Slangen in alle soorten en maten: van kunststof tot rubber en van metaal tot thermoplastisch materiaal en teflon. Bekijk op de website het actuele assortiment!


Eigenschappen: Weinig gewicht, Bestand tegen zuren en zouten. PE tubes withstand acids, alkali, non-aromatic hydrocarbons and . Vind pe slangen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Afhankelijk van de toepassing zijn diverse slangen voor grondwaterbemonstering verkrijgbaar. De slangen verschillen in diameter, lengte , soort . Leverancier van chemieslangen, Chemicaliën slangen , EPDM rubber.

In de categorie drukleiding in PVC en PE vindt u diverse soorten leidingen en koppelingen om. Bent u op zoek naar een slang voor water, gas of andere toepassingen? Duo- slangen uit polyetylene (LDPE) aan elkaar gelast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg