tisdag 12 maj 2015

Lödtråd

För lödning av elektronik etc. Vi erbjuder allt från handverktyg och maskiner till trycklufts- eller svetsutrustning med rätt kombination av pris och funktion. Beställ idag, leverans imorgon!


Förutom lödkolvar och lödstationer från Cocraft och Weller finns i vårt sortiment . Vi har produkterna för att du ska lyckas med lödarbetet. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.

Glow Core no clean blyat och blyfritt lödtenn. Lödning elektroniska komponenter och tråd kräver skicklighet som bara kan utvecklas genom övning och erfarenhet. Mindre lödning jobb använder lödtråd. I vårt sortiment med lödtråd från Henkel Loctite, tidigare Multicore, finns många olika typer av lödtråd för att täcka de flesta behov.


Storlek och 1gram levereras dock på pappskiva. Flussmedlet behöver ej avtvättas). Blyfri lödtråd S03X7Ca-56M. För elektro- och radiolödningar. Med flussmedel på hartsbas.

Innehåller inga järnlegerade metaller . Med halogenfritt flussmedel på hartsbas. Visar produkter inom kategorin Lödtenn, lod. Böjningar: lödtråd , lödtråden , lödtrådar , lödtrådarna.


Välkommen till PriceRunner! Vilken lödtråd skall man använda? Såg en video om RC-lödning och killen sa use Rosin-core solder, never ever use acid core flux. Elektroniktenn för finlödning.


Har flussmedel i separata kanaler. För radioarbeten, flussmedelfylld. Lödning är en sammanfogning (av metallföremål) som sker genom uppvärmning av de delar som ska sammanfogas och smältning av en tillsatsmetall, så kallat . Se VVS-verktyg och hitta ett stort utbud från Lödverktyg på VVSochBAD. Lödtråd för VVS-mjuklödning.


Försäljning av VVSprodukter på . Smälttemperaturen för detta lödmaterial ligger omkring 2°C. Prisvär blyfri legering för arbete med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg