onsdag 6 februari 2019

Livboj med lina

Lägg till i Inköpslista Lägg till i Jämför. Livbojar till kommuner, båtklubbar, företag . Med orange kinkfri flytande UV-skyddad polyethen- lina med en brottsstyrka på ca 3kg, förpackad i en vit flytande flaska som är lätt att återladda. Kasta eller hasa en livboj med lina så att den träffar ett målområde med meters bredd på meters avstånd. Kasta en räddningslina så att någon del av linan .

Du ansvarar sedan för att livboj och lina är hela och fungerar. Livbojens flytkraft håller för två personerBojen levereras med en kastlina som är 20 . En lina som är fastsatt i en livboj och används för att dra in livbojen med den räddade personen. Linan bör vara skyddad så att den inte förstörs av solljus. Levereras med lina och polyamidhake.


Fluorescerande skylt i hårdplast 150x1mm. Livboj med ljus och drivankare samt kastlina. Eller kanske man skall satsa på en Swede bouy som har lina men inget ljus.

Ser du en livboj som är trasig eller förstörd skall du ta kontakt med den som är. Livbojen ska vara utrustad med en cirka meter lång flytande lina med. Livrädda med livboj med kastlina. Tag ur kassetten som innehåller repet. Ena ändan av repet sitter fast inne i kasetten, den andra ändan sitter fast i livbojen.


Kastlinan är förpackad i en kassett av halvtransparent plast med UV-skyd som kläms fast inuti livbojen. Nu år senare gör olyckan sig påmind. I en skreva på Hamngadden i Ekenäs skärgård hittade Lena Rosenqvist en livboj med texten Estonia. Estoniaolyckan gör sig påmind - en livboj var inkilad i en klippskreva i Ekenäs.


Lina Bergman, simlärare för Folkhälsan, tycker att man borde ta med barnen för . Handstöd med platta eller simdyna får användas. Bort med allt papper bara, riva upp snörena, öppna paketet, fram med ungarna. Som om han var en livboj. Kunskap om punkterna 1-i Bad- och Båtvett.


Kunna hjälpa en nödställd person med förlängda armen. Kast av livboj med lina från kanten till nöd-.

Vifta långsamt med båda armarna över huvudet och åt sidorna om du behöver hjälp. Inom Medleyskolan jobbar vi med alla de fyra simsätten (fjärilsim, ryggsim, bröstsim, crawl), men. Om en olycka är framme är det viktigt att grejerna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg