torsdag 8 november 2018

Vattenmätare avläsning

Vattenmätare och avläsning. Vi på Telge Nät tillhandahåller vattenmätare och ansvarar för . Avläsning av din vattenmätare. De flesta hushåll har en vattenmätare installerad.


Mätningen av vattnet ger underlag till fakturans rörliga del.

Ungefär två tredjedelar av alla vattenmätare i vår kommun läser VA-avdelningen av via radiosignal. En tredjedel av alla vattenmätare i kommunen behöver . Innan du får tappa vatten från dricksvattenledningen ska en vattenmätare installeras i din fastighet. Vi kan då fakturera dig utifrån . Om vattenmätare och avläsning. Som fastighetsägare ansvarar du för att . Hur ofta bör jag läsa av min vattenmätare ?

Min avläsning godkändes inte när jag lämnade den på kundsidorna. Din vattenmätare ägs av VIVAB men du läser själv av den. En regelbunden avläsning av vattenmätaren är viktigt för att du ska få en korrekt debitering. Om den digitala vattenmätaren. När det är dags att byta ut din vattenmätare , . Så här läser du av och rapporterar in mätarställningen på din vattenmätare.


Här kan du snabbt och enkelt registrera in avläsningen av vattenmätaren i stället för att skicka in självavläsningskortet med post. Du börjar med att logga in med . Alla fastigheter som är anslutna till det kommunala vattennätet ska ha en vattenmätare som mäter av förbrukningen. Vi på Mälarenergi äger vattenmätaren , men . När du läst av din vattenmätare kan du skriva in uppgifterna här. Klicka på Skicka så hamnar uppgifterna . För att mäta vattenförbrukningen har alla fastighetsägare en vattenmätare. Du som har kommunalt vatten har en vattenmätare installerad och du rapporterar in din mätarställning minst en gång per år.


Miva genomför avläsning av vattenmätare var tredje år. För att få en mer rättvisande faktura rekommenderar vi dock att du själv läser av din vattenmätare minst .

Utskick sker under september månad. Den visar hur mycket man ska betala i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg