onsdag 24 oktober 2018

Rengöra duschkabin citron

Citron kan vara det bästa allrengöringsmedlet du har där hemma. Frukten passar perfekt till städningen eftersom den både tar bort obehaglig . Såpa är ett så kallat allrengöringsmedel. Det betyder att du kan använda såpa till det mesta: från toalettstädning till att skrubba golven med.


Vi tipsar om hur du rengör dina duschväggar i glas från kalk och annan smuts.

De enda två knepen du nånsin kommer behöva för en renare dusch! Marlene Eriksson: Blanda såpa, vatten, ättika och citron. Så får du rent i ditt badrum – smarta tips.


Rena kakelfogar med bakpulver, samt städa med citron och ättika. Så rengör du bäst kakel och . Prova med flytande koncentrerad galltvål och citron. Skura rent och skölj efter med vatten.

Du kan även prova med ättika. Vi har just skaffat oss en duschkabin och slängt ut badkaret, skönt! SÅÅÅ äcklig och är så svår att rengöra. Till vattenkokaren använder jag citron. Någon som har tips på hur man får rent en duschkabin med frostat.


Har testat citron , såpa, yes, scotch brite samt badrumsrengöringsmedel . Att rengöra ugnen med ättika ät ett klassiskt husmorsknep som verkligen fungerar. Detta eftersom syran i ättikan tillsammans med värmen och . Marléne: blanda mjöl ättika och salt ,för att få extra glans ta en halv citron och efter poler med. Niklas: Blandningen för att spraya rent . Rengöra duschkabin citron - Smarta vardagstips: Badrumstips.


Här är lösningen aningen oortodox och enligt följande: Börja med att rengöra spegeln med glasputs och en skrapa. Gnid därefter in raklödder(!) och torka rent. Om man har kalkavlagringar så ska man gnida in dem med citron - eller. För att rengöra mikron lägger man några skivor citron med lite varmt . Städexpert Marléne Eriksson visar hur man enkelt kan använda ättika, vinäger, citron och bikarbonat för att rengöra glas, kaffekokaren, skjortor .

Har strykytan på järnet blivit svart och missfärgad kan du rengöra den med. Till duschkabin kan ättikslösningen användas direkt på trasan - skölj med vatten. Finns kalkavlagringar och missfärgningar, komplettera såpan med en skvätt ättika och lite citron. Skrubba runt och låt stå en stund innan du spolar.


Med diskmedel, såpa och någon svag syra (t ex citron - eller ättiksyra) klarar man de flesta fläckar och. Använd pressad citron eller citronsyra. Föredrar du att använda citron till avkalkningen så är ett annat knep att halvera en citron , pressa ut och gnid i citronsaften på problemområdet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg