torsdag 1 september 2016

Ulkoporeallas hinta

ULKOPOREALLAS K-SPA Additional image Additional image 2. K-Spa- ulkoporealtaalla on markkinoiden paras hinta -laatusuhde. Altaalla ja sen tekniikalla . Luosto- ulkoporeallas on hinta -laatusuhteeltaan markkinoiden paras ulkoporeallas. Ulkoporealtaalla on markkinoiden paras hinta -laatusuhde.

Pyöreän muotoinen J-2on halkaisijaltaan kaksimetrinen ulkoporeallas. Ergonomisesti muotoiltu allas on täydellinen keidas rentoutumiseen. Etupaneeliin on mahdollista saada myös umpinainen akryylipaneeli lisämaksusta.


Wellis Dream on hieno kokonaisuus, jossa yhdistyy mukavuus ja edulliset ylläpitokulut. Langaton musiikkijärjestelmä, vesiputoukset ja upea valaistus. Tilaa nyt ulkoporeallas piristämään arkea edullisesti Netraudasta!


Hienouksiakin toki saat, mutta silloin hinta nousee muutaman tuhannen euron.

Luosto omaa markkinoiden parhaan hinta -laatusuhteen. Vaivaton vedenhoito ja tunnelmallinen vesirajavalaistus vie sinut kauas arjen kiireistä. Spa Dream - ulkoporeallas tarkastetaan tehtaalla peräti kahdesti ennen lähettämistä! Varmatoimiset ulkoporealtaat ja kaikki ulkona vii. Käyttämätön kahden hengen Amerikkalainen ulkoporeallas.


Harmaa ulkoverhoilu ja lämpökansi. Löydä Halti, ulkoporeallas parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Katso aina edullisimmat kaupat . Näyttävä ja tilava katseenvangitsija!


Allas on perinteisten vesisuuttimien lisäksi varustettu myös ilmasuuttimilla. Uutuus ulkoporeallas valikoimasamme, Dream on hinta -laatusuhteen laatutuote. Kylpytynnyri eli palju tai ulkoporeallas siintelevät monen haaveissa ja monen takapihalla sellainen jo on.


Mitä omasta pihakylpylästä . Kesto, Saunomisaika tuntia ellei toisin sovita. Bestway Lay-Z-Spa Bali - ulkoporeallas edulliseen Tokmanni-hintaan vain 49€ Tokmannin verkkokaupasta. Ilmainen toimitus myymälään!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg