måndag 19 september 2016

Hörnhandfat litet

Kanske sparar du fler decimeter av väggen om du väljer ett hörnhandfat ? Om du har ett väldigt litet badrum i ditt hem är det synd om handfatet . Agnes väggskåp litet antikvitt. Ett litet badrumsskåp i klassisk stil passande till Agne…. Utnyttja varje kvadratmeter i det litet badrum genom att inreda med ett hörnhandfat. Med ett hörnhandfat undviker du dödutrymme och designen .

Handfatet passar perfekt i hörnet på din lilla toalett. Följ oss på Instagram, Instagram Nackabyggnadsvård . Enbart elegance med underskattad närvaro. Arcade stativ för hörnhandfat AR884. Kollektionen är komplett med accessoirer, speglar. Emaljerade badkar ger en modern . Vi har ett badrum som är uppbyggt ungefär som Anders Malmgrens, fast med en kommod istället för hörnhandfat.


Det är ungefär 1x 180.

Dorchester är en stor porslinsserie som även innehåller ett litet hörnhandfat. Oavsett om ditt badrum är stort eller litet , så har vi ett handfat som fulländar och håller ihop rummet. I vårt sortiment hittar du.


Med vår badrumsplanerare kan du enkelt skapa ditt drömbadrum, vare sig det är stort eller litet. Kombinera, ställ ut och anpassa produkter till ditt personliga . Portugese tegels en cementtegels. Bildresultat för litet badrum.


Modern Badrum by Wagner Studio Architecture. Idag finns ett brett utbud av små handfat . Separat gästtoa som nås från hallen. Vita målade väggar, plastmatta i svart, litet hörnhandfat , wc.


Keramisk hörnhink för kök. Corner sink i ett litet kök. Här finns en vägghängd toalettstol och ett litet hörnhandfat samt spegelskåp med belysning. KÖK Väggarna är vita med inslag av en färgglad randig tapet i svart, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg