måndag 26 december 2016

Stödhandtag säng

SV stödhandtag är enkelt att montera och sitter . Balnea är ett stödhandtag för badkarskanten som ger stöd vid i- och. Handtag för badrum med sugkoppar. En säker och anpassningsbar säng som kan växa med barnet Invacare.


Sätter nya gränser Invacare Octave är en toppmodern säng för.

Stödhandtag tillverkade av stål med hårdlödda fästplattor. Fästplattorna har tre hål för fixering i vägg och kan fästas i de flesta stabila väggar. Sängbygel Reko Liten är avsedd att användas monterad på säng som stöd och vändhandtag.


Bygeln monteras på sängens ram . Stödet kan placeras på valfri långsida av sängen gör det lättare att resa sig och gå ur sängen och består av två delar: en bottenplatta och ett handtag , som kan . Sortiment för tillbehör till privat säng. Globus TT erbjuder fyra olika utföranden av stödhandtag , .

Information om sängar och tillbehör till sängar. Parnell Premier är ett uppresningsstöd som gör det lättare att resa sig och gå ur sängen. Den placeras på golvet vid sängen - kan användas till alla typer av. SÄNGAR OCH UPPRESNINGSSTÖD. Tillbehör: Skena för stödhandtag Fleqsi.


Sängryggstöd kan också förskrivas till brukare som har. Det nya fäste passar alla sängar oavsett deras höjd. Hjälper Dig med lägre styrka att sitta upp. Turner PRO - Vridplatta med stödhandtag.


Ett uppresningsstöd som underlättar förflyttning i och ur sängen. Bestär av två delar (bottenplatta och ett handtag ). Res-, stöd- och vändhandtag som skruvas fast i sängramen eller . Likvärdig säng levereras i första hand. Ansvaret för säng som personligt hjälpmedel och säng som.


Små barn bör inte vistas i en förlängd säng utan noggrann tillsyn.

Handikapphjälpmedel och gånghjälpmedel, rollator, gåstol, säng och badstol för funktionshindrade barn, ungdomar och vuxna och föräldrar. Ett enkelt och effektivt hjälpmedel för brukare som har fysiska svårigheter att komma upp och ur sängen. Rutinmässig översyn av hjälpmedel är av stor betydelse för patientsäkerheten, exempelvis av rullstolar, rollatorer, bromsar, sängar , sängbord och stödhandtag.


En uppresningshjälp används till att komma ur sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg